Γνώρισε μας

Είμαι η Μαρίνα που γεννήθηκα και μεγάλωσα στις ακριτικές Φέρες του Ν.Έβρου.

Οι οικονομικές μου σπουδές με οδήγησαν στην Αθήνα, όπου εργάστηκα και έζησα εκεί για ένα χρονικό διάστημα. Γρήγορα όμως κατάλαβα ότι οι ρυθμοί της πρωτεύουσας δεν ήταν για εμένα και το 2007 επέστρεψα στη γενέτειρά μου, όπου δημιούργησα με το Γιώργο την οικογένειά μας.

Είμαι άνθρωπος εξωστρεφής, κοινωνικός, τελειομανής🙄 (ίσως όχι και το καλύτερο) και μου αρέσει να μοιράζομαι, στοιχεία του χαρακτήρα μου που με βοήθησαν στην εξέλιξη της δουλειάς μου.✌️

Από μικρή ήμουν δραστήρια και αγαπούσα πολύ τον αθλητισμό. 🏃‍♀️🤸🚴‍♀️💚 Δε μπορώ όμως να πω το ίδιο και για τη σωστή διατροφή… Ήμουν και συνεχίζω να είμαι λάτρης των γλυκών λιχουδιών! 😜😋🥧🍫 Βέβαια αυτό άρχισε να αλλάζει όταν έγινα μανούλα, του Ευάγγελου και της Ελένης και αναζητούσα υγιεινές τροφές με μεγάλη διατροφική αξία. 👩‍👧‍👦❤️ Ανάμεσα σε αυτές τις τροφές ήταν και τα μύρτιλα, τα οποία λάτρεψαν τα μικρά μου και εγώ ενθουσιάστηκα, γιατί είχα ανακαλύψει το ιδανικό τρίπτυχο που αναζητά κάθε μανούλα .. κάτι αγνό, με σούπερ βιταμίνες και το κυριότερο γεύση που ξετρελαίνει! Πώς θα μπορούσα να μην μοιραστώ αυτόν τον θησαυρό μαζί σας;;🫐🫐🫐 Και κάπως έτσι ήρθε η ιδέα της καλλιέργειας των μυρτίλων και το 2014 γεννήθηκε το GReat blueberries!! Μια καινοτόμος ιδέα έγινε πράξη ΄΄ Ένα φρέσκο προϊόν από το κτήμα μας στην πόρτα σας΄΄

Μαρίνα μύρτιλα great blueberries

Βρισκόμαστε στις

Αυτή η κωμόπολη κοντά στην Αλεξανδρούπολη φιλοξενεί το κτήμα μας, το οποίο έχουμε δημιουργήσει με αγάπη και πάθος για να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα ελληνικών μυρτίλων!

Σχέση που κρατάει

Αγαπάμε τα μύρτιλά μας, όσο αγαπάμε να σας τα προσφέρουμε. Όλη η διαδικασία γίνεται με παραδοσιακά μέσα, χωρίς την χρήση μηχανημάτων,ενώ σε κάθε στιγμή φροντίζουμε να σας “έχουμε μαζί μας” μέσα από την προσωπική επαφή που χτίζουμε παρέα.

Μάθε περισσότερα για τα μύρτιλα