Όροι Χρήσης
Παρακαλούμε Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

  1. Όροι
    Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε μονομερώς ή να ανανεώνουμε τους παρόντες όρους χρήσης. Οποιαδήποτε αλλαγή θα αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας.
  2. Περιορισμός ευθύνης
    Δεν ευθυνόμαστε έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν στα προϊόντα μας λόγω της μεταφορικής που συνεργαζόμαστε καθώς και για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση αυτών.
  3. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
    Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.Οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την συγκατάθεση μας.

Αφάλεια Συναλλαγών
Οι συναλλαγές σας με χρήση κάρτας γίνονται με την EveryPay
Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες συναλλαγές ποτέ δεν αποκαλύπτουμε ή δημοσιοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την παραγγελία σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Λειτουργούμε σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρούμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς, χωρίς να μοιράζονται σε τρίτους.