Όροι χρήσης

Παρακαλούμε Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.
Όροι
Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε μονομερώς ή να ανανεώνουμε τους παρόντες όρους χρήσης. Οποιαδήποτε αλλαγή θα αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας.
Περιορισμός ευθύνης
Δεν ευθυνόμαστε έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν στα προϊόντα μας λόγω της μεταφορικής που συνεργαζόμαστε καθώς και για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση αυτών.
Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.Οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την συγκατάθεση μας.
Αφάλεια Συναλλαγών

Όσον αφορά τις συναλλαγές ποτέ δεν αποκαλύπτουμε ή δημοσιοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την παραγγελία σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.
Λειτουργούμε σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρούμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς, χωρίς να μοιράζονται σε τρίτους.